Trip..
Podej mi ruku
nech pěší túru
rychlostí zvuku
poleťme vzhůru
ať svět se točí
třeba pozpátku
my zvednem oči
ke hvězd pozlátku
ať se pak Země
přestane kroutit
my můžem němě
dál nebem bloudit
snad jednou budem
souhvězdím novým
jak trip to ujde..
víc vám nepovím
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, spare, LucQa, okapovaroura, Psavec, zzlatý, NikitaNikaT., Simísek, Mraveneček, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)