Tajemství pohledu
Co se zračí v očích mých
Čistota snad nebo hřích
Lesk nevinnosti,
viny třpyt,
zla pařáty
dobra svit
Spatříš chlad a trápení
či jiné zlé znamení
nebo teplo vyzařují.
Pověz, co mé oči mluví
Řekni, zdali pohled
můj tě spálí
a nebo tě nechá
chladným
Tak pohleď do mých očí
a čti
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Leňula
Komentáře (0)