Špatná volba

Špatná volba

Anotace: co je lepší klk kterýho miluješ , nebo kterej miluje tebe?

Špatná volba
Jeden mě miloval,
druhý si se mnou jen hrál ,
jeden věděl co je láska ,
a nebyla to pro něj sázka.

Já byla slepá , hluchá ,
jeho řečičkami opitá ,
vybrala sem si druhou volbu,
a nečekala že si ze mě udělá hračku .

Teď už vím ,
že vybrala sem si špatně ,
teď už vím,
že nemiluje mě.

Nejradši bych vrátila čas,
abych si mohla vybrat líp,
jenže já bych chybovala zas ,
protože nechci bez něj žít .
Autor BlackGirl, 22.07.2008
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel