Sen podnikání pana Jonáka
Sen podnikání /pana Jonáka/
Vyučen řemeslu černému
Oslňoval dívky
Však peněz nedostalo se
Na všechny choutky
Přemýšlel o vyšším bydle
Revoluce přešla
Pak náhle možnost byla
Otevřela se cesta
Přišel první obchod
Hle peněz přibylo
Rozjet to ve větším
Vydupat majlant
Parťáci přišli,zaplatili
Odešli, teď v hrobě hnijí
On veliký, jediný
Přežívá, roste, sílí…
Business vzkvétá
Hlavy padají
K oltáři chodí
Omlouvat činy!
Dam jsou náhle zástupy
Každá chce jedno
O sex teď nejde
Vždycky chtěls všechno
Kamarádi závidí
Jeden prozradil
Praktiky nečisté
Do basy ho vsadil
Rok s rokem sejde se
Vždy o vánocích
Osmička přejde
Opět se rozední
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Modrý Adept
Komentáře (0)