Pravdivá lež
Chápu nepochopení,
nechápu, proč pochopit nelze.
Proč se pravda a lež člení,
když jedna na druhé se veze.
Opaku opak je to samé,
jiný je jen úhel a na něm nezáleží,
neb on se vždycky láme.
Pravda je. Ale nikdo neví, kde leží.
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Adept, just me
Komentáře (0)