To jo, ty zničující pocity...já o tom chtěl taky něco napsat, ale nemohl jsem přijít na správná slova.
23.07.2008 10:49:00 | Chancer
...souhlasně si tu mručím ...dobrý dobrý ...
...člověk nemusí mnoho mluvit aby byl pochopen ...
...pár slovy jsi dokázala co jiní popsanou stranou ...
23.07.2008 00:19:00 | WhiteSkull