byla noc
Byla noc
a byla dlouhá
přišlas ke mne
řekla: to je touha
a ty se bránit
/nechceš./
Zavřít jedno či dve oči
cuknout obočím
pomalu se otočím
a ty už nemáš proč
/mluvit./
neco si stejne řekla
jaá te neposlouchal
protože noc
byla dlouhá
a touha
už ovládla ovládla i nastenne hodiny
odbijely tiše
jsi-tu
já-jsem-sám.
A je noc
A bude dlouhá
Přečteno 340x
Tipy 10
Poslední tipující: adida, okapovaroura, fialová, Myrja, radexk, spare, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)