Diagnoza ,,vražda"
Anotace: starší ,,šuplíková" věc... :-)))
Ostřím slov rozetnem
to mlčení mezi námi.
Nebo půjdem od sebe
tak radili naši známí.
Nečekej a jed plivni
tohle pouze ty umíš.
Jen prosím neříkej:
,,zase blbě čumíš“.
Prones co ti je libo
klidně i pozpátku.
Jsi jak deska škráblá
na konci a začátku.
Kdo z nás nechtěl by
všechno vrátit zpátky.
Do života si vstoupit
zase stejnými vrátky.
Bez váhání zabijme
dusno plíživé a líné.
Bude to vražda jediná
za kterou nás trest mine…
Přečteno 507x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Holis, Hannazka, okapovaroura, Majdi, Myrja, Hančí
Komentáře (4)
Komentujících (4)