ženě
v mých představách
mých světech
krásně mi kveteš
vezmu tužku
a na klíně
pomalu a líně
topený ve víně
velmi pravdivě
si pleteš
třeba copy
až tají se dech
a na jeden nádech
tě přeplavu celou
sněhobíle bílou
jsem rád
rád s tebou
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Štěpina G, okapovaroura, janewe, Rolnička, Myrja, Modrý Adept, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)