Surrealismus VI.-Sbohem
Anotace: pryč s ránou v srdci....
Leží na podlaze
tvůj dopis
potřísněný červeným vínem
které jsem vypil z žalu
četl jsem ho a olizoval
jazykem slzy
stékající z úbočí
mých očí
Ráno jsem jej
roztrhal
zatopil ním v krbu
už jsem klidnější
a je tu větší teplo
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: the_carrion
Komentáře (1)
Komentujících (1)