..nebudu jiná..nebudu nebudu
mysl se vzpíná..tu vnitřní obludu
sežehne slina..představ a osudů :o))
28.07.2008 14:56:00 | šuměnka
zamiloval som sa do teba
ale stále myslím iba na seba
Ja už iný nebudem
na teba nezabudnem
a keď áno
tak len ráno
lebo ráno sa musím ísť vycikať
28.07.2008 14:40:00 | Luboško
ty nebudeš jiný
a já budu stejná
až rozkvetou kopretiny
a motýlí vzlétnou hejna...
a roboti na to PoJĎ... (háček maj ode mne :o)
23.07.2008 14:35:00 | hanele m.