Ztráta naděje
Strach, úzkost, tma,
srdce bije v divokém rytmu
a otevírá se bolesti a nejistotě.
Vědomí zaniká,
odtrženo od jednoty tiše křičí
a hlasitě šeptá: Proč?
Bílá mlha přichází
a vše halí do neproniknutelné temnoty
a spoutává nevinné…
Přečteno 344x
Tipy 13
Poslední tipující: 6thSun, Noc17, Tacca, Actafool, Jabba_Hutt, Vlk v rouše, okapovaroura, just me, SZN
Komentáře (3)
Komentujících (3)