Anotace: Nechal jsem se inspirovat vlastními pocity při cestě z noční domů autobusem.
nemusí se jen usmívat, stačí, že je a že vedle tebe spí. Krásné jé v noci cítit teplo jiného těla, něhu v objetí, lásku při polibku do vlasů a ten nejněžnější pohled, který šeptá: Spi, jsem tu stebou.
Nemusí se smát, protože tím, že je se mnou je pro mě tím nejcennějším co mám..
25.07.2008 15:46:00 | Inies
Pěkné dílečko, nemám co víc napsat ST! Jen roboti hlásí BRM brm od pelíšku po noční, ať se dobřé vyspíš a odpočineš si.
24.07.2008 06:50:00 | NikitaNikaT.