Pastýř
Anotace: I ten kdo nezná mého oblíbeného autora porozumí..
Malý pastýř s ovečkami
po nebi se prochází
jdou světem takto sami
moudrý král je provází
Jeden sen však stačí
a pastýř je náhle poutníkem
světem pak bez oveček kráčí
v kapse s černým a bílým kamínkem
Snad celý vesmír se spojí
když bude svým snům věřit
a všechna jeho přání se splní
je důležité žít nejen přežít
Všichni jsme pastýři i ovečky Boží
občas sejdeme ze své cesty nedaleko
putujeme my poutníci dál, ON nám věří
nalezneme své štěstí stejně jako Santiago..
Komentáře (0)