Ticho je v mé komůrce
Krásná jsem.
Krásu nosím v sobě.
Říkají to o mně.
Nevidím se tak.
Oči před sebou zavírám.
Nevím, které šaty mně sluší,
dala jsem si klapky na život
a na západ zamkla duši.
Ticho je v mé komůrce,
nechce se mně vyjít ven.
Vím, že lékem slunce je,
ne pochmurný den.
Podívám se sama sobě
pomalinku do očí.
Světýlka, co ve mně září,
jsou drahokamy na duši...
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, čertíček, el viento, danav, Psavec, Iva Borecká, just me
Komentáře (3)
Komentujících (3)