jednou se najde někdo kdo to bude myslet vážně..a možná to bude i ten svět..;)
02.08.2008 21:40:00 | Actafool
Básenka pěkná, taková ze života, s poslední větou souhlasím, myslím, že jsem ju zcela pochopila, jjj, aj já to znám ... snad se to všecko jednou obrátí a bude to tak, jak jest slibováno ... ST! za nápad a myšlenky.
24.07.2008 06:31:00 | NikitaNikaT.