Chybuji
Chybuji...jsem jen člověk
Občas každý chybu udělá....
Chybuji.....z lásky...
Z níž jsem zaslepená..
Chybuji....jsem jen žena,
která miluje....
Chybuji....však už jsem poučena
a chyby opakovat nehodlám...
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)