Jen paní Wolfová ...
Anotace: ... ta je v pohodě ...
.
Cvrčci vyklidili chlív
a usídlili se v mé hlavě
jenže paní Wolfová
... je nevnímá ...
protože je hluchoněmá
Na nádraží
žádná lokomotiva nekouří
a já už dávno také ne,
jenom zametám stopy
do popelnic z vyřazených cisteren
propojených na odstavné koleji
Kde tlupa přičmoudlých adolescentů
si šéfuje pohlavní život
a ve zválených adidaskách
tvoří dějiny ...
Prázdný den
zmožený deratizér
na kyblíku u kiosku
pije jedno za druhým,
a kašle na zbytečnou práci
Rezignoval, ....
rozmnožily se tu krysy
a na ty nemá nikdo ....
*
------------------------------------------
Comment pro < cevert > ... k dílu .... < Sen > ...
*
*
Přečteno 275x
Tipy 15
Poslední tipující: Noc17, Belmon, NikitaNikaT., Psavec, WhiteSkull, Churry, isisleo
Komentáře (3)
Komentujících (3)