Sucho ...
*
Má lásko zaplať květinami
na hrobě touhy mezi námi
kdo do ní první vrazil nůž
byla to žena nebo muž …?
Co záleží dnes na tom
Žárlivost vyschlá žadonila
neopouštěj mě tady buď,
to sama jsi ji probudila
když ze snů zbyla jenom suť
Vyprahlá země vodu pije
sám na úpatí z žuly hor
na písku pouště u Zambie
chcípl ten malý něžný tvor …
*
------------------------------------------------------
Comment pro " essylt " .... k básni - " Nokturno ..." ..
Přečteno 304x
Tipy 15
Poslední tipující: prostějanek, Noc17, Belmon, NikitaNikaT., Psavec, WhiteSkull, ona, Churry, Mango-Holka
Komentáře (2)
Komentujících (2)