Cesta
Anotace: Svítilo slunce a seděl jsem pod lípou....,přemýšlel jsem a ....
Sbírka:
Slova moje vlastní
Cestovat světem,slyšet a vidět,
všemu se smát a milovat žití,
nikdy se za nic nemuset stydět,
jíst dobré jídlo,pít dobré pití.
Ve stáří vzpomínat na mládí krásné,
vzpomínat na vůni tvé hnědé kůže
a až ti plamen života zhasne,
v záhonech povadnou čajové růže,
roztáhnout lehká,bělavá křídla,
vydat se vzhůru mazlit se s mraky,
navštívít horká sluneční vřídla,
do slunce vyrýt života znaky......
A pak už nikdy nespatřit stromy,
nespatřit úsměv v tvé krásné tváři,
nespatřit slunce,jak paprsky lomí,
nespatřit měsíc,co do noci září.
Toulat se krajinou bez hranic,bez času,
znát jenou nicotu bez tváře...
....bez hlasu!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)