... dodatek. Přeji a doufám, že ty cíle, aj když jsou jiné, jsou ty správné a dondeš jich ...
24.07.2008 06:28:00 | NikitaNikaT.
St! pač je to dost myšlenkové. Dílko se mi četlo s lehkostí, ale cítím z něj trochu smutek, možno je to jenom mnou. Ovšem zda-li spadně něco z nebe ... to nevím, asik se načekáš, ale uvadlá květina ... to je denně a je to smutné ... pač si vždycky vzpomenu na zimu a mráz ,... zebe mne po celém těle, asik bych měla zavřít okno.
24.07.2008 06:27:00 | NikitaNikaT.