Hlava na špalku ...
Anotace: .... otlouká píšťalku ... /ale ne každý připustí že to dělá ... /*skoro každej , ...
.
Princi a koťata
na háku svlečení
na jatkách zvířata
bez přesvědčení ...
Jen z jatek nazpátek
už cesty není,
škoda těch zvířátek
bez porozumění ...
*
----------------------------------------------------
*
Výměna commentů s autorkou ..."meteor" na svr. Littera
pod jejím dílkem ... " Bláznova ukolébavka " ...
*
*
Přečteno 301x
Tipy 15
Poslední tipující: cevert, Žqáry, prostějanek, radexk, Churry, Zamilovaná do nezamilované doby, Květka Š., NikitaNikaT., Belmon, smudlinek, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)