LITEROVÁ
Anotace: Máme ho rádi, ne? :-)
LITEROVÁ
Na Literu jsem pouhý čtvrtrok
Však je tu jeden známý prorok
Neřeknu Vám ho, je to Bíša
A nic víc.
Snad neutopíme se v té modři
Jsme přece hodní a bodří
Píšeme, glosujeme, čteme
Spolu jednou cestou jdeme.
Básně, povídky a fejetony
Hezké dny nám přeje Tony
Romány a reportáže
Standy se Vás tímto táže …
Jestli máte Liter rádi
Jakpak by ne, jsme kamarádi
Pravidla pro autory
Nestraší tu Bathory?
Oblíbení autoři a díla
Je tu i jedna dobrá víla
Já mám přec Liter tak rád
Musím se za ním každý den hnát.
… a co Vy? …
:-)
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: Danča-frogie, Bíša, Tezia Raven, Darkkitty, *Norlein*, Květka Š., .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (6)
Komentujících (5)