Dilema?
Anotace: Prostý výkřik do tmy. Zděšením...
Buď já, anebo někdo jiný...
řekneš a oněmíš mě.
Cože?
Vlastnictví duše. Sdílení člověka.
Nebo naopak?
Vše je naruby.
A nic není dle plánu.
Či snad ano?
Osud nepřesvědčíš o ničem.
Má vlastní hlavu.
Jasné vize.
Laskám kapky deště. Jen tak.
Vracím se k tobě... jen tak?
Stále znovu. Znovu.
Ty, říká mi duše.
Ty ne, říká mé srdce.
Spřízněnou bytost bez vlastnictví těla nechceš znát.
JÁ a tělo - dvě různé entity.
(láska a souznění - odlišné světy?)
Tak proč?
Už to neříkej.
Nic už neříkej.
Tvé oči mluví.
Slova vše zničí.
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, pejrak, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (2)