Roj..
Jen tak..
myšlenky
Dávno minulé
Ted rojí se jako včely
Bzučí si hebkým fortisimem
Snad vyletět by chtěly
S popálenými křídly
I tak.. však
Do oblak
Najednou vznáší se
Lehké jako pták
Když minulost
Je sluncem zalitá
ne stínem….
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: poustevník Jirka, Myrja, Bíša, Belmon
Komentáře (5)
Komentujících (5)