Anotace: Změna je život. (Napsáno v roce 2005)
Mnnno, rýmovačka... trošku mi z toho přeběhl mráz po zádech. Myslím, že není daleko doba, kdy mi něco podobného napíše můj milý polopřítel (už dlouho ho zraňuju a vodstrkuju a chci/nechci) Taky neni ze železa. Chjoooo!!!
24.07.2008 14:53:00 | Hannazka