Anotace: ...............
Krásný obraty a myslím, že i když to působí neuspořádaně, tak to tomuhle dílu jen přidává na kráse.... Umíš člověka donutit k zamyšlení se sama nad sebou, a to je dobře... Směr, kam se dává dnešní svět jsi zachytil přímo dokonale. Viz 'Nebe je daleko, hospoda blízko'.
27.07.2008 12:52:00 | Puck
nebe je daleko,
hospoda blízko,
...tohle na mě působí tak negativně a tak strašně živě....jak životy spousty lidí kolem...
25.07.2008 16:28:00 | Veru
hmm, pekna slovni spojeni, avsak to na me pusobi hodne neusporadane, jak rychle bezici myslenky, ktere mely snahu se zachytit na papir...
24.07.2008 14:17:00 | saddova