Lovec
dúfam,že sa cítiš lepšie ako ja,
zavretá v klietke,preplnenej zla,
ako divé zviera,ktoré v klietke drieme,
čaká na pomoc,spasenie,odpustenie,
zrútené ako domček z kariet,či domino,
sotil si kus a padlo celé,zmizlo,
bez všetkého,myšlienok,svedomia,srdca,
chodí okolo,čaká na toho lovca,
horí po túžbe utiecť,všetko zanechať,
utekať,neobzrieť sa,proste len utekať,
naberať druhý dych,možno aj tretí,
s radosťou,akou vrabec keď prvýkrát letí.
zatiahla sa obloha,slnko zapadlo,vyšla hmla,
nastáva obdobie temna,neplechy a zla,
len nad určitým miestom začali krúžiť supy,
to nad klietkou,kvôli tebe,lovec skúpy.
Přečteno 293x
Tipy 10
Poslední tipující: WAYWARD, Bíša, Ria, Psavec, Rbb, radexk, Šťoura
Komentáře (1)
Komentujících (1)