*** Pochybnosti. ***
Anotace: ;§; Zrozen ve vahách. ;§;
* Tužky hrot ostrý, připraven *
* Myšlenky bez cíle těkají *
* Váhavé váhy zvažují *
* Váhají *
* Slovy list čistý neobtěžkáš *
* Nijak se pochytat nedají *
* A v hlavě, někde za temenní kostí *
* Replikátor pochybností *
* Na výbornou *
* Se svojí šance zhostí *
Komentáře (0)