Velká věc. Bez komentáře... nebo snad jen: uvědomit si, kdo jsem, umět najít špatné v sobě a umět být vděčný (komu, to záleží třeba i na víře) za to dobré... to je těžká záležitost; mám dojem, že se to pořád učím.
10.08.2008 12:50:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Myslím, že nemám konflikt.
Myslím, že jsem s tím smířená.
Myslím, že jsem odpověď na otázky nalezla.
Myslím, že jsem ráda taková.
Myslím, že jsem napsala: děkuji:-)
25.07.2008 09:56:00 | spare
KONFLIKT JE V ČLOVĚKU. Dokud není vyřešen tam, nemůže být vyřešen nikde jinde. Je v tobě politikaření, rozpor mezi dvěma částmi mysli.
Existuje tu něco jako můstek. Když je ten můstek nějakou nehodou či fyziologickým defektem nebo jinakl zlomen, stane se člověk rozpolceným a z jednoho člověka se stanou dva - fenomén schizofrenie neboli rozpolcenosti je na světě.
Když se můstek prolomí - a ten můstek je velmi křehký, jsou z tebe dva lidé, chováš se jako dva rozdílní lidé. Ráno jsi plná lásky a krásná, večer zuříš a jsi úplně jiná. Nepamatuješ se na své ráno... jak bys také mohla? Fungovala v tobě jiná mysl, stali se z tebe dva lidé. Jestliže se můstek zpevní natolik, aby zmizely dvě mysli, přichází integrace, krystalizace.
To, čemu George Gurdjieff říkal krystalizace bytosti, není nic jiného než proces splývání těchto dvou myslí, setkání mužského a ženského uvnitř, setkání jin a jang, levé a pravé, setkání logického a nelogického, Platona a Aristotela.
Osho Ancient Music in the Pines
25.07.2008 09:30:00 | rolon
Je to o tom, říct bez námitek - buď vůle Tvá...život nemůže být pořád stejný, vždyť by to pak o ničem nebylo :-)
A roboti jsou drzí, říkají BLE! Nechtějí přijmout život takový, jaký je...
24.07.2008 17:19:00 | Chancer