svět
Anotace: jako kdyby nadbytečné a přitom nepostradatelné..
žijeme dnes a tady, ve světě, který se mění
jsme tu dnes a zítra?
se osud změní
dnes, on je navždy
nezáleží na tom, co si myslí,
ví, že život změní
změna je to co mě mění
nový svět a svět minulosti v zapomnění
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Psavec, WAYWARD, Bíša, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)