Kavárna Svět
Zapadlá kavárna uprostřed vesmíru
Jedno z míst, kde už se zastavil čas
Kávu vám připraví třeba i na míru
servírka krásná, štíhlá jak vlas
Obláčky dýmu vznáší se prostorem
Houf lidských osudů se v nich dusí
Nikdo z nás neví, vyjdem-li z toho ven
avšak to každý jistě rád zkusí
A tak se točí dokola
hodina za hodinou
čekáme až nás zavolá
… zubatá …
s tváří zasmušilou
Přečteno 393x
Tipy 10
Poslední tipující: Zlatičko, WAYWARD, denebrin, kikis, zzlatý, Psavec, po schodech dolů, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)