tonoucí v té vodě z kamení
milenci ze starých knih
ne na těle, na duši jsme zraněni
zbytečná krev když chybí hřích
ten čas smyl svými zbraněmi,
zůstal pláč či raděj smích?
Jiří s.
01.08.2008 09:28:00 | j.c.
pekne slovni spojeni,mozna malinko ten rytmus,ale jinak se mi to velmi libi...
25.07.2008 06:25:00 | saddova