Hledám smysl...
Černé kapky prší z nebe,
zkropí mou tvář,
nikoliv však tebe...
Uvnitř nitra něco mě dusí,
copak si každý tolik zkusí?
Kdy už najdu smysl života,
kdy konečně odejde,
všechna ta temnota?
Proč pořád hledám?
A proč nenacházím?
Znovu si sedám
a padám do nesnází...
Komentáře (1)
Komentujících (1)