V lese
Muchomůrka tygrovaná
to je pěkná krasavice
celá je jak cukrovaná
stojí v lese jako panna
nikdo nemá teček více
To takový hříbek pravý
ten se raděj krčí v mechu
ví, že jsou lidé draví
a tak, chce-li přežít zdravý
sedí tiše beze vzdechu
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Isobel, igniss, Hannazka, Iva Borecká, Jenda P., NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)