Uletěla vlaštovička uletěla do slunce
Spálila se na škvareček, to je viny presumpce
28.07.2008 15:10:00 | Hannazka
Jsem si teď, při této básence vzpomněla, že jsem za barákem našla malé ptáčátko, kdesi vypadlo z hnízda ... tak nevím, jak dopadlo, jenom tak při zemi poletovalo ... snad jej nějaká divoká kočka neulovila. ST! Krásná jemná básenka.
28.07.2008 08:15:00 | NikitaNikaT.