Pravda:
Anotace: Tady bych řekl je ten název dobrý.
Pravdu zná jen málo z nás
Pravda,to je upřímnosti hlas
Pravda to je velký skvost
Pravda je přes smutek most.
Pravda přece nestojí nic
každý ji v sobě napořád má
co by si ještě chtěl víc
proč ji nikdo nevnímá.
Les je jen černý les
kde neštěkne ani pes,
ale přesto je tak slavná
skutečnost:jak marná!
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Helena Buchtová, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)