Dopis od bratra
Dostal jsem lísteček zelený celý
abych šel na vojnu, že prý by chtěli.
Mně bylo osmnáct, bráchovi dvacet
rubal jsem v ostravě, když psal, že rukuje do Malacek.
Co nás to napadlo, takhle si básnit,
když nás to popadlo začlo v nás kvasit.
Co hlava vymyslí to musí ven
Bráško už nemysli! Nepiš! Pojď sem.
Všechno si řekneme než zvadne květ,
už brzo půjdeme na onen svět.
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Janetee
Komentáře (2)
Komentujících (2)