Zase jsi bez chlapa
Anotace: jak s námi holky zametaj...
Zase jsi bez chlapa
Procházíš sítem svého osudu
Země hoří touhou nadějnou
Svět obává se svého posunu
Ty kráčíš dál s vizí rozpornou…
Zase jsi bez chlapa
Tisíce hráčů ruletu roztáčí
O srdce Tvé hrají u kata
Jen jeden ponese zástavu bodláčí.
Co očekává Tvůj král
Prstem hrabe hrob svůj
Dáváš naději falešnou
Pro obdiv Satanův..
Žal zůstal v srdci hrdinů
Co přežili Tvůj splýn
Beznaděj zůstala
Co s tím???....Co s tím???,,,
Přečteno 732x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Bíša, Dessinateur, Churry, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)