Bezvládný u cesty
*Ležel a měl
neznal a chtěl
pěl jen tiše
vzlétnout už směl
Peří beze hříchů
mrtvé bez vraždy
je na pospas očím času
...
Změnil se v zájem pro okolí
jeho bezbarvé tělo tam..
když už je možná jabloní
když už kvete pro jiné*
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: slečna Nefertiti, Tygropes, Psavec, Veru, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)