Co s tím
Anotace: Básnička o něčem, ale o čem...? (napsána v r.2005)
Z očí mizí jako dým
co s tím, co jen s tím?
Co s tím jenom udělám?
Ráno tady budu sám
ráno tady budu sám
A se mnou zvláštně prázdný dům
snad se poddám nápadům
jak jen z toho vyváznout
a přitom nijak neuváznout
a přitom nijak neuváznout
Z očí mizí jako dým
co s tím, co jen s tím?
Co s tím jenom udělám?
Ráno tady budu sám.
Ráno tady budeš sám!
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, takova, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)