BILLIARD
Anotace: ...kulečník s dírami.
Billiard na stole
všude samé koule
černá je uprostřed
a na ní
v odlesku
okno
Dokořán zavřené
za ním oči smutné
černé se nedotknou
v obavě
něco je na stole
slza
Kolem samé strky
chtěla by to taky
černou čeká osud
příjde na ní řada
ona bude ráda
jamka
Někdo zase vyhrál
je tu hrozný kravál
vytahují koule
černou doprostřed
až nebude řada
zase do ní strčí
Černá koule za oknem
a na ní v odlesku slza.
Přečteno 305x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elena Suchomel, spare, Bíša, Caracol, okapovaroura, Aťan, Holis, monterka, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)