OBĚTI NEHODY
Proč jsi mi nikdy předtím neřekl
že budem mít dům na nádraží
že nám přes obyvák pojedou kostry vlaků
koupelnou, ložnicí
i tou mou
(bez příplatku)
A to bylo fér?
Proč jsi mi lhal?
(neustále)
že je všechno v pořádku
Když každý den ležel před dveřmi
ten mrtvý list...
z loňského podzimu
Tušila jsem, že ty dva pruhy světel nebudou skutečný koleje
Proč jsi mi v náručí zakrýval oči dlaněmi šeptal že se nic neděje?
Vidíš a já to celou dobu věděla
že určitě něco nestihnu
Vidíš a já to celou dobu věděla
že určitě něco ztratím...
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Squat_the_world, WAYWARD, Kaplis
Komentáře (2)
Komentujících (2)