tak zrovna včera se mi ženil brácha :D... tak snad žádný rozvod nebude :)
27.07.2008 09:44:00 | prostějanek
Luboško, tak to nevím, co na to řéct, tak snad mu to konečně vynde, někdo se žení, abo vdává třebas 10x .... Přeji mu mnoho štěstí, ať už se nerozvádí ... abo, ať do teho nelítá tak po hlavě.
26.07.2008 17:35:00 | NikitaNikaT.