V ZORNICÍCH TULÁKA
Anotace: ...vzpomínky na duhu.
V zornicích tuláka
vzpomínky na duhu
rozevlátých kadeří
a usměvavé důlky
mladých krásek
v rozpuku vědění
lačnících po objetí
bohémské pouti
poznávání láskou
obepínaného světa
starosti prostopášných
myšlenek vrytých
do útrob rozežíraného
smutku stálého
opuštění zažitých
návyků v novotvarech
každodenního bytí
půjdu ti naproti
pozpátku poznaným
v zapomnění věděného
cíle pospolitosti
společného konce
nekonečné cesty
vyprahlým životem
pouti za myšlenkou
krásných rozevlátých
přídomků
naplněných štěstím
nejsouc na prodej.
Přečteno 349x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Bíša, 6thSun, šuměnka, Myrja, Caracol, Holis, blue, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)