Anotace: Och, to je vše :)
Ta stříbrná nitka někdy pěkně řeže! Tahle je nádherná, zařaď si ji do složky Best of :-)
27.07.2008 11:54:00 | Chancer
hm ... něco na tem bude, ale jestlik je stříbřitá, to nevím ... ovšem na nitce ten život skutečně někdy je. ST! Pravdivé, takové dílko ze života.
26.07.2008 20:45:00 | NikitaNikaT.
je to lyrický útvar podobný citátu..a takové se mi poslední dobou moc líbí..a vůbec: tvá díla jsou poslední dobou hoooodně dobrý! miluju je, ale taky sebe..
26.07.2008 20:17:00 | 11477