Mozartův podvečer
°°
Podvečer
. . .
místnosti prochvívá Mozart
(klavírní koncert No 26 - K 237)
. . .
snažím si představit
jaké by to bylo s Tebou
. . .
zase mít Tvou hlavu v klíně
ruce v sobě propleteny
kouzelnou bárkou
nechali bychom se unášet
až tam . . .
kde obzory splývají v jedno
nerozeznáš nebe a zemi
vzácná jednota našeho bytí
Mozartův podvečer
děti malují Malého Prince v Praze
Vedou se spolu přes Vltavu
po Karlově mostě
Hradčany září v posledních paprscích slunce
Musím je provést na Bertramku
a všemi hradními zahradami
Petřínským sadem
Nerudovkou ke svatému Mikuláši
K Werichově vile
kolem Lenonovy zdi
Na Slavín
a na Parukářku
Musí to být co nejdřív . . .
Musím jim ukázat i jednu lavičku
tam co jsme spolu s maminkou kdysi sedávali
. . .
°°
Přečteno 320x
Tipy 13
Poslední tipující: Noc17, okapovaroura, Lota, Psavec, spare, WAYWARD, Dota Slunská, Myrja
Komentáře (5)
Komentujících (5)