Tahle básnička mě hodně zaujala - jak hloubkou, tak zpracováním. Poslední verš sice dost vybočuje, ale chápu ho. Líbí se mi.
26.07.2008 21:15:00 | Elvien
Pro mne bolestné dílko, sice jsem hodnotila, pač je to poutavé, má to myšlenku a hloubku, jinak bych nehodnotila, pač bolest nelze hodnotit ..
26.07.2008 20:59:00 | NikitaNikaT.