Anotace: ,,Vždy lidem říkej, co k nim cítíš, bude Ti lépe, když to budou vědět."
Asik někdo, kdo se třebas nikdy nevrátí, a tak možno zůstanemu alespoň ta naděje, že se jednoho dne objeví ... myšlenkové dílko, líbí se mi, ač z něj cítím smutek. Má hodně do sebe.
26.07.2008 22:03:00 | NikitaNikaT.