Půlnoční
°°
mihotavý přísvit hvězd
. . .
prozření do tmy
. . .
na trnech akátů
roztržený šat noci
. . .
někde za obzorem
zableskne se nadějemi
. . .
luštím pár písmen
. . . od Tebe . . .
do křížovky
zítřejšího dne
tichý dech mých dětí
je písní noci
. . .
ještě chvíli postojím
. . . zahlédnu tvář . . .
jejich šťastné matky
. . .
Vím
vezmeš mne za ruku
a jako obyčejně
. . . půjdeme spát . . .
°°
Přečteno 319x
Tipy 19
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, deuxEm, Noc17, Lucie Teru, okapovaroura, Vlk v rouše, saddova, Holis, spare, igniss, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)